dilluns, 16 de juny del 2014

SEGUIM EN LLUITA!!!!

Després d'una setmana de seguir intentant trobar solucions tot segueix igual. Amb una reunió amb el Sr. Ramon Moliner, alcalde d'Alp, ens va comentar que hi havia un parell de fronts oberts a intentar buscar alguna solució pel finançament del transport i del menjador de La Molina. El problema és que com tots sabem el temps passa molt i molt ràpid i ja estem a última setmana de curs.
Els pares d'alumnes en edat escolar de La Molina no desistirem, si no hi ha solució legal per a tornar a obtenir les beques lluitarem per a que es REOBRI l'escola que ja existia a La Molina i que per nombre d'alumnes ens pertoca de llarg. De fet en el cas d'obrir-la seria una de les escoles rurals de la comarca més nombrosa.
És una llàstima perquè moltes de les families que es troben en aquesta situació s'estan plantejant marxar de La Molina a un altre municipi que el tema escolar sigui més fàcil. Justament ara que a La Molina s'està lluitant per aconseguir més serveis per a la gent que viu aquí. L'administració vol serveis però d'altra banda fa mesures que ajuden a despoblar els llocs remots.
Aquest cap de setmana ja vam fer extensiva la nostra crida en forma de pancartes per a que tothom sàpiga la problemàtica que tenim.
I estem preparant una jornada reivindicativa per al dijous al matí, tothom que ens vulgui fer costat quedem el dijous a les 8 del mati al barri de l'estació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada