dimecres, 18 de juny del 2014

CAMINANT PELS NOSTRES DRETS

Demà dia 19 de Juny de 2014 i a 2 dies d'acabar el curs escolar farem visible la nostra reivindicació.
Entenem que la situació actual és la que és, que tothom ha de fer esforços.
Però no entenem de cap de les maneres, que s'hagi de retallar traient les beques menjador i transport dels nens i nenes de pobles com La Molina.
Just a un poble on s'ha proposat fer una mega despesa com la d'unes olimpíades, just el dia que renovaran el contracte dels reietons de torn, just a una comarca on paguem un peatge d'entrada abusiu... no hi havia cap altre lloc d'on treure dinerets?
o es que algú vol que La Molina, i pobles similars quedin absolutament despoblats? com a pobles fantasma? va home , va!!!!

BAIXAREM CAMINANT DES DEL BARRI DE L'ESTACIÓ DE LA MOLINA FINS A L'ESCOLA BAC DE CERDANYA. A veure si queda demostrat que els alumnes de la Molina estan entre 8 i 12 km. I que volem una escola en el nostre poble o sinó que s'ens segueixi donant les beques com fins ara per a que els nostres nens estiguin en igualtat de condicions que els altres.

Tothom qui ens hi vulgui acompanyar hi està convidat. Sortirem ben puntuals del barri de l'estació direcció Alp per un carril de la carretera amb acompanyament dels Mossos d'Esquadra. No sabem a quina velocitat podrem anar perquè la majoria de nens que venen són de P-3,P-4 i P-5. Calculem estar unes dues hores i si podem una mica menys en completar tot el recorregut. En arribar a l'escola es llegirà la nota de premsa i hi haurà esmorzarper a tothom que ens hagi acompanyat un tram.

Aconsellem portar armilla reflectant i algun estri per fer soroll.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada