divendres, 30 de maig del 2014

@VCUF Comença una setmana plena de curses!!!

Tot preparat per a una setmana intensa de curses de la Volta Cerdanya d'Ultrafons VCUF.
A partir de demà 31 de Maig i fins el 8 de Juny es realitzen diferents curses amb diferents estils, diferent quilometratge i diferents desnivells perquè tothom pugui escollir la seva.

La primera serà la Verticalp, demà 31 de Maig, el briefing serà a les 9h en la mateixa línia de sortida.
És el primer any que es realitza aquesta modalitat. El tret de sortida serà a Alp amb arribada a la Tossa d'Alp. Un total de 10,4 km. i amb un desnivell positiu de 1400 m.

Avisem des de la Molina si ho llegeix algun corredor que la temperatura a dia d'avui és baixa i hi ha possibilitat de trobar alguna placa de neu en la part alta, això farà que la crono esdevingui alpina i tècnica com ens agrada a nosaltres.

Al ser la nostra zona hem ajudat amb el marcatge de la cursa, un pèl complicat perquè en el cim quan baixa la boira és molt i molt perdedor.

Estarem donant forces al Nil Cardona, amb moltes possibilitats de podi. I al Xitos (Xavier Rigola) que en la Transvulcania va ser el millor cerdà classificat en una 64ena. posició.

Podeu trobar l'informació:
http://www.ultrafons.com/curses/verticalp/

Recorregut VerticAlp 2014


Perfil VerticAlp 2014


I entre setmana segueix el ritme de curses i és el torn de les curses infantils, organitzades juntament amb el Consell Esportiu de Cerdanya. Distribuïdes entre dilluns, dimarts i dimecres.

El dilluns dia 2 a la tarda a Ger (zona de Grèixer) toca als nens de 4 a 7 anys que realitzaran un recorregut de menys d'1 km.
El dimarts serà el torn del nens entre 8 i 11 anys a Bellver de Cerdanya (zona de Monterós) on faran un recorregut de com a molt 3 km.
I dimecres dia 4 a Osseja (zona La Popy) tocarà als nens de 12 i 13 anys a fer un recorregut de 5 km.

Més informació a:  http://www.ultrafons.com/curses/curses-infantils/
Díptic curses infantils
Desitgem que gaudiu grans i petits de la nostra super comarca!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada