dilluns, 11 de juny del 2012

La Qüestió és destruir-se!

Sensacional cap de setmana , ple d'emocions  amb la companyia d'aficionats a gaudir del seu esport, ja siugi la bicicleta de muntanya o el córrer , això si com més quilòmetres i hores millor.


Això deuen pensar tant els corredors de la Gran Volta a la Cerdanya Ultrafons ( 180 km a peu) o els de la TransCatalunya de Probike  uns 200 km en BTT)


El divendres començàvem fent l'avituallament dels corredors de la GVCUF, passaven per davant de casa i vam donar-los tot el suport que vam poder.
Dissabte vam fer l'allotjament , sopar i esmorzar ( a les 4 AM, he! he !) als bikers de la TransCatalunya, cames depilades i olor a reflex van ambientar el sopar.


En els dos casos, el somriure per sota el nas al passar els corredors , donava sentit al lema de la Volta a la Cerdanya  " More km, more fun!!!!!!!"
Sempre es diu que l'important a l'esport es participar, de vegades no és veritat.
Però en aquests casos és més cert que mai, el nostre reconeixement dels primers fins els últims de cada una de les probes, però sobretot a en PACO, corredor de 74 anys que va acabar la Volta a la Cerdanya, la nostra més sincera admiració, fa gran la dita de voler és poder!!!















I pel proper diumenge 17 de juny ja estan preparant la mítica cursa de bicicleta de carretera de Les Tres Nacions.


Marçal i Laura


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada