dimarts, 9 de març del 2010

IMPRESIONANT



Al matí ens hem llevat i havia seguit nevant i sobretot ventant tota la nit, per tant, el Marçal ha tornat a tirar de pala.

L'aspecte del jardí amb una mica de solet i tota la ventada fa força goig. Hem d'obrir traça per poder anar a donar menjar als gossos que estan incomunicats a l'altra banda del pati.


El Gil i l'Erola a diferència de tots els nens de Catalunya, SI que van a l'escola. Més que res perque els seus pares han d'anar a esquiar sí o sí.



Tenim uns clients que tenen els dos cotxes enterrats i deu n'hi do lo ràpid que van a

desenterrar-los, si volen desprès poden passar per la furgo blava que sinó a la tarda ens toca palejar a nosaltres.

Cap a les 10:00 truquem a Molina i Masella i com que a Molina hi ha més domini esquiable obert anem cap allà. Abans però anem al Bodysport a que ens deixin uns esquís de free ride per probar.
Comencem les primeres baixades amb el Gaston i ell i el Marçal ja m'enreden per anar per un bosc que la feina ha sigut nostra per poder sortir-ne desprès. A partir d'aquí s'ha anat acoplant, la Yolanda, el Luisito, l'Albert, el Llonguers i companyia i la troupe de mossos, al final erem una bona colla en els alabaus.
Tot s'ha de dir que el fora pista era força complicat perque t'enfonsaves molt i si no hi havia molta pendent et quedaves totalment clavat amb la neu pel genoll. Però si més no era divertit i les pistes trepitjades estaven IMPRESIONANTS.

Tot s'ha de dir que cap a les 24:00 h. que he començat a escriure el blog ja porta una estoneta nevant i ja tornem a tenir un dit de neu nova. Potser sí que durarà fins a finals d'abril la temporada d'aquest any!!!!

























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada