Els dies 4 i 5 d'Octubre organitzem al Xalet una jornada destinada a conèixer l'apassionant món dels bolets i la seva cuina.
La xerrada formativa anirà a càrrec d'en Belisari González, Soci Fundador de la Societat Catalana de Micologia i els plats seran cuinats per l'equip del Xalet U.E.C.
PROGRAMA DISSABTE DIA 4:
Trobada al Xalet-Refugi U.E.C a les 10:00 del matí per decidir on anar a fer la recolecció (cadascú a on vulgui).
Segons els consells d'en Belisari Gonzàlez, demanem als participants que durant la jordana del dissabte al matí el dediquin a recollir bolets allà a on sigui, amb la intenció de classificar-los a la tarda.
És important que es recolectin tots els tipus de bolets que es trobin, tan coneguts com no i comestibles com no.
Cap a les 16 hores rebuda dels participants al Xalet per a poder classificar tota la collita i a partir de les 17:00 h. exposició de tots els bolets que s'hagin trobat durant la jornada per part dels participants.
Classificació d'aquests i explicació tècnica a càrrec del professor Sr. Belisari González.
A part de la classificació amb les pertinents explicacions hi haurà una Xerrada sobre el bolet anomenat "Pipa" o "Paella" bolet medicinal descobert a la Xina que és preventiu i curatiu del càncer.
A partir de les 20:30 sopar al Xalet amb plats i receptes de la cuina del món dels bolets.
S'entregarà a tots els participants un recull de les receptes i dels plats cuinats a base de bolets per sopar i s'explicaran les diferents receptes a qui vulgui.
Per a tots aquells que es quedin fins diumenge, després d'esmorzar poden tornar a aprofitar per recollir totes aquelles espècies comestibles i marxar carregats cap a casa.
Molt important: no ingeriu cap bolet fins a fer-ne el reconeixement al Xalet i feu-ho amb la màxima cura i respecte al entorn.
Preus:
- 42 € (el preu inclou curs + sopar + dormir + esmorzar)
- 23 € (el preu inclou curs + sopar)
- 35 € (el preu inclou curs + sopar + dormir + esmorzar per a socis U.E.C.)
Podeu fer les reserves al telèfon 972 14 51 07 / 646 74 46 69
O al mai info@xaletuec.com
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada